075-7370206 / 06-15062072 info@ebhout.nl

FSC® (Forest Stewardship Council®)

 FSC® streeft internationaal naar duurzaam bosbeheer.  Hout dat onder FSC® is aangekocht is daarom met zekerheid afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Om te kunnen voldoen aan de eisen van FSC® moet de volledige Chain of Custody  ( COC) gevolgd kunnen worden. Dit houdt in van bos tot eindgebruiker. Om te kunnen voldoen aan de eisen is E.B. Hout B.V. FSC® gecertificeerd en worden de inkopen en verkopen jaarlijks gecontroleerd d.m.v. een audit door een onafhankelijke organisatie die is goedgekeurd door FSC®.

Ons FSC® nummer is:  SCS-COC-000652-ES.

Wij vinden het belangrijk dat er op een verantwoorde manier wordt omgegaan met onze natuurlijke grondstoffen.  FSC® stimuleert en bevorderd  het verantwoord bosbeheer wereldwijd.  E.B. Hout B.V. streeft er naar zoveel mogelijk hout en houtproducten te importeren dat afkomstig is uit FSC® gecertificeerde bossen.

Vraag naar onze FSC®- gecertificeerde producten 

vvnh eb hout bv

Ref : FdB / HBe
No  : 1020207

VVNH (Vereniging van Nederlandse Houtondernemingen)

Wij zijn aangesloten bij Koninklijke VVNH.  Deze organisatie werkt aan een sterk en positief imago van hout en houtproducten. Daarnaast hebben zij een gedragscode opgesteld die door alle leden is ondertekend. Deze gedragscode houdt in dat de VVNH leden uitsluitend hout op de markt brengen dat voldoet aan de geldende wet- en regelgeving zoals internationaal overeengekomen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul uw naam en e-mailadres in en wij brengen u als eerste op de hoogte van aanbiedingen en nieuws over E.B. Hout B.V.

U bent succesvol ingeschreven